Sra. Eva Cobos Marcos

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció d'Infermeria

Supervisora d'Infermeria

Sóc infermera formada a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Durant 10 anys he estat infermera de crítics. És un repte molt gran per a mi la supervisió, ja que l'objectiu del centre és oferir una assistència integral, efectiva, eficient i de qualitat.

Currículum

Des del 2015 sóc infermera supervisora de la 1a planta de l'Hospital de Traumatologia i Cremats. De 2013 a 2015 vaig exercir com a infermera quirúrgica al mateix Hospital. Durant el 2013 vaig treballar com a infermera assistencial de l'UCI de l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació. He cursat dos postgraus, el Postgrau en Cures Intensives de la Universitat de Barcelona, i el Postgrau Quirúrgic (Escola Universitària d'Infermeria Vall d'Hebron).
Eva Cobos Marcos

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció d'Infermeria

Supervisora d'Infermeria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.