Dr. Fernando Ascanio Gosling

Institucions

Hospital General

Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar

Sóc especialista en Cirurgia Toràcica, amb especial interès en el càncer de pulmó i en les tècniques mínimament invasives com la videotoracoscòpia i la cirurgia robòtica. A més, sóc membre de l'equip de trasplantaments de pulmó.

Currículum

Sóc llicenciat en Medicina per la Universitat Central de Veneçuela (UCV). El 2020 vaig acabar la residència en Cirurgia Toràcica després de 5 anys de formació a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i des de maig de 2020 sóc metge adjunt especialista del Servei de Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar. 

Durant la meva formació he fet estades formatives al Lenox Hil Hospital (Northwell Health) de Nova York realitzant una formació especialitzada en cirurgia robòtica, especialment enfocada a càncer de pulmó i cirurgia traqueal. He participat en diversos cursos nacionals i internacionals de cirurgia mínimament invasiva per ampliar coneixements sobre tècniques innovadores.

Actualment, formo part de l'equip de cirurgia robòtica toràcica des de la seva formació i participo de manera activa en l'establiment i desenvolupament del programa. Participo de manera activa en diverses línies d'investigació en el Vall d'Hebron Institut d'Oncologia amb estudis sobre el Càncer de Pulmó.
Fernando Ascanio Gosling

Institucions

Hospital General

Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar

Noticias relacionadas

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.