Dra. Laura Romero Vielva

Institucions

Hospital General

Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista en Cirurgia Toràcica amb especial dedicació al tractament del cáncer de pulmó i les tècniques mínimament invasives com la videotoracoscopia i la cirurgia robòtica. També sóc membre de l'equip de Trasplantament Pulmonar i professora associada de la Facultat de Medicina de la UAB.

Currículum

Sóc llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Vaig realizar la meva formació en Cirurgia Toràcica en aquest hospital i desde 2006 sóc metgessa adjunta del servei. Sóc Doctora en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona desde l’any 2007 amb la Tesi Doctoral titulada “La linfadenectomía mediastínica como factor pronóstico en el cáncer de pulmón no célula pequeña.” He realitzat diferents estades formatives per ampliar el meus coneixements en deformitats toràciques al Hospital de Niños Ricardo Gutierrez a Buenos Aires i sobre i tractament del càncer de pulmó al Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York. Vaig iniciar la meva participació a la docència universitaria com a professora associada clínica de la Unitat Docent de Vall d’Hebron al 2010, i des de l’any 2015 sóc Professora Associada de la Facultat de Medicina de la UAB. He estat coautora de diverses publicacions en prestigioses revistes biomédiques i he participat en diversos assaigs clínics relacionats amb el cáncer de pulmó i el transplantament pulmonar.

Institucions

Hospital General

Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar

Metge/ssa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.