Dra. Gisela Teixido Tura

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Sóc cardiòloga especialitzada en imatge cardíaca i en patologia aòrtica genètica. Passo consulta de patologia aòrtica genètica dins de la unitat de cardiopaties familiars. M'apassiona la imatge cardíaca, l'atenció als pacients i a les famílies, dins d'una activitat docent i amb alta dedicació a la recerca.

Currículum

Vaig estudiar Medicina a la UAB. El 2003 vaig realitzar la formació especialitzada en cardiologia a l'HUVH fins al 2008. Llavors vaig començar a col·laborar amb la unitat d'imatge cardíaca i en la creació de la Unitat de Marfan de l'HUVH, que actualment és unitat CSUR (Centres, Serveis i Unitats de Referència) del Sistema Nacional de Salut en Cardiopaties Familiars.

Vaig completar la formació en recerca amb un contracte Rio Hortega (ISCIII) i vaig fer una estada com a postdoctoral fellow al Johns Hopkins Hospital a Baltimore, USA. Vaig realitzar la Tesi titulada: "Valoració de les propietats biomecàniques de la paret aòrtica amb imatge multimodalitat en la Síndrome de Marfan". Posteriorment, em vaig incorporar com a cardiòloga a la secció d'imatge cardíaca de l'HUVH i la Unitat de patologia aòrtica, realitzant la consulta d'aortopatia genètica.

Des de la unitat es realitzen diversos projectes d'investigació FIS i de la fundació Marató de TV3, participem al MAC (Montalcino Aortic consortium, consorci internacional sobre patologia aòrtica genètica) i estem afiliats a VASCERN (European Reference Network en vascular diseases). Sóc Fellow de la Societat Europea de Cardiologia i membre de la Societat Espanyola i Catalana de Cardiologia.
Gisela Teixido Tura

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Malalties cardiovasculars

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.