Dr. Javier Pérez Vélez

Institucions

Hospital General

Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar

Sóc especialista en cirurgia toràcica amb un especial interès en la cirurgia d'hiperhidrosis i patologies de la paret toràcica tals com deformitats congènites i tumors. Sóc membre de l'equip quirúrgic de Trasplantament Pulmonar i actualment tutor de residents.

Currículum

L'any 2004 vaig terminar la meva formació com a resident en Cirurgia Toràcica a la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge.

He treballat en diversos hospitals com a metge adjunt entre els quals es troben: L'Hospital Universitari d'Albacete, l'Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona, i l'Hospital Universitari Germans Tries i Pujol de Badalona.

A partir de l'any 2006 vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Sóc Doctor en cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la presentació de la tesi doctoral titulada: "Análisis comparativo entre simpaticotomía y clipaje del nervio simpático en la Hiperhidrosis y el Rubor Facial en un Programa de Cirugía Mayor Ambulatoria".

Màster a la Universitat de Barcelona sobre Donació i Trasplantament d'Òrgans, cèl·lules i teixits.
Exalumne de l'escola europea de cirurgia cardiotoràcica a Itàlia.

He realitzat diverses estades formatives sobre malformacions de la paret toràcica a l'Hospital de Nens Ricardo Gutierrez, de Buenos Aires-Argentina; i en Cirurgia Toràcica Videoasistida en Càncer de Pulmó i Mesotelioma a l'Hospital Mount Sinai de Nova York.

He participat com a autor en diversos capítols de llibres relacionats amb la meva especialitat, publicacions mèdiques i assajos clínics relacionats amb el Trasplantament Pulmonar.
Javier Pérez Vélez

Institucions

Hospital General

Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.