Sr. Jesus Corrionero Alegre

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Infermer/a

Sóc infermer amb una àmplia experiència en l'àmbit de les cures intensives al pacient pediàtric. Participo com a referent en diversos grups de treball dins de la meva unitat. El meu interès per la informàtica m'ha portat a formar part del grup de configuradors del sistema de registre informàtic de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques (UCIP).

Currículum

Des del 2003 sóc infermer a l'Hospital i des del 2005 desenvolupo la meva feina a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques.

Activitat docent
He participat com a professor en diversos cursos de formació en cures al pacient crític pediàtric i el registre informatitzat de l'activitat assistencial. He estat tutor de pràctiques clíniques del Grau d'Infermeria, del Màster en cures intensives pediàtriques i neonatals i de residents de l'Especialitat d'Infermeria Pediàtrica.

Formació
El 2005 vaig finalitzar els estudis universitaris d'Infermeria i des d'aleshores he realitzat el Postgrau en cures intensives a l'infant i l'adolescent, el Postgrau en Nutrició i Dietètica maternoinfantil i el Postgrau Infermeria i VIH/SIDA. Des del 2015 sóc infermer especialista en Pediatria. Durant aquests anys he realitzat diversos cursos de formació continuada relacionats amb l'activitat assistencial d'Infermeria.
Jesus Corrionero Alegre

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Infermer/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.