Dr. Jordi Temprana Salvador

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Soc metge adjunt del servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital des de l’any 2016. Tinc especial dedicació a les àrees de Citopatologia i Patologia Quirúrgica Otorrinolaringològica, sent el patòleg referent del Servei en aquest darrer àmbit. Estic actualment involucrat en diversos projectes de recerca dins d'aquesta àrea de coneixement. També em dedico, en menor grau, a l'àrea de patologia quirúrgica oftalmològica.

Currículum

Vaig cursar la carrera de Medicina i l'especialitat d'Anatomia Patològica a l'Hospital Vall d’Hebron. En acabar la residència vaig incorporar-me al Servei d'Anatomia Patològica, on he estat patòleg referent de l’àrea de Patologia Otorrinolaringològica. Em dedico de forma molt especial a les àrees de Citopatologia i també als aspectes relacionats amb la Patologia Digital, la digitalització de les mostres histològiques i l’anàlisi morfomètrica d’imatge. Participo de forma activa en diverses Societats Científiques dins la meva especialitat, sóc membre de la Sociedad Española de Anatomía Patológica (SEAP), de la Sociedad Española de Citología (SEC) a nivell nacional; i de la Societat Catalana d’Anatomia Patològica (SCAP) i de la Societat Catalana de Citopatologia (SCC), ambdues dins de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. De la Societat Catalana de Citopatologia n'he estat secretari des de 2013.
Jordi Temprana Salvador

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Patologia molecular translacional

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.