Sr. José María Cabezali Sanchez

Institucions

Hospital General

Direcció d'Infermeria

Nascut a Barcelona l'any 1969. Diplomat Universitari en Infermeria (Escola Universitària d'Infermeria Creu Roja, UAB), i en Fisioteràpia (Escola Universitària de Fisioteràpia Gimbernat, UAB). Especialista en Medicina del Treball per la Universitat de Barcelona (UB) i amb un perfil curricular en Gestió de Serveis d'Infermeria (Diplomat en Gestió Hospitalària, UB), Màster en Gestió de Serveis d'Infermeria, Màster Oficial de Lideratge i Gestió dels Serveis d'Infermeria (UB), Diplomat en Mediació i Resolució de Conflictes per la Universitat Ramon Llull (URL).

Currículum

Actualment, sóc adjunt a la Direcció d'Infermeria (responsabilitat Atenció d'Hospitalització, Hospital General). Anteriorment, de 2010 a 2013, vaig treballar com a supervisor d'Infermeria de la Unitat d'Hospitalització de Cirurgia Hepatobilopancreàtica, Trasplantament Hepàtic i Urologia de l'Hospital General. Del 2006 al 2010, vaig ser supervisor en el torn de nit, Hospital General. Del 1991 al 2006, infermer assistencial en unitats medicoquirúrgiques de l'Hospital General, en els torns de dia i de nit. Del 1995 al 1997, membre col·laborador i investigador principal de l'Àrea de Metodologia i Investigació de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Gimbernat de la UAB. Els estius dels anys compresos entre 1995 i el 2002 vaig treballar com a infermer en el Servei de Prevenció del Centre de producció de Programes RTVE, a Sant Cugat. (Barcelona). Del 1997 al 2002, membre col·laborador del Centre Pau i Treva. Centre Universitari de Recerca i Intervenció de Resolució de Conflictes. Fundació Pere Tarrés.
José María Cabezali Sanchez

Institucions

Hospital General

Direcció d'Infermeria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.