Dra. Laura Galian Gay

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Sóc metge adjunt de Cardiologia. La meva activitat mèdica principal es desenvolupa a la unitat d’Imatge Cardíaca, on realitzo ecocardiografia transtoràcica, transesofàgica, ecocardiografia tridimensional i monitorització de procediments intervencionistes. Des del punt de vista clínic, sóc responsable d’una consulta externa de cardiologia situada a Sant Andreu i una consulta monogràfica d’embaràs i cardiopatia adquirida al nostre centre.

Currículum

Nascuda a Barcelona l’any 1983, vaig obtenir la Llicenciatura en Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona. Vaig realitzar la formació com a cardiòloga al mateix hospital Vall d’Hebron entre els anys 2008-2013. A posteriori vaig passar a formar part de l’equip d’imatge cardíaca on vaig adquirir la formació especialitzada en aquesta àrea. L’any 2015 vaig rebre la Certificació d’ecocardiografia transtoràcica de la European Society of Cardiology. Les meves àrees d’interès i on desenvolupo tasques d’investigació clínica i d’imatge són la valvulopatia aòrtica (estenosi aòrtica i vàlvula aòrtica bicúspide) i l’ecocardiografia tridimensional. He participat com a col·laboradora en 3 projectes FIS i en un assaig clínic multicèntric relacionat amb la vàlvula aòrtica bicúspide. Soc l’ambaixadora per Espanya del grup Heart Imagers of Tomorrow de la EACVI i formo part de la comissió de formació de la Sociedad Española de Cardiologia des de 2016. Així mateix, al llarg de l’any realitzo docència a través de diversos cursos relacionats amb la imatge cardíaca, així com activitat de formació continuada en congressos, cursos i jornades científiques del nostre entorn.
Laura Galian Gay

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Malalties cardiovasculars

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.