Dr. Luis Riera Soler

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Radiologia Pediàtrica

Metge/ssa

Sóc un radiòleg pediàtric que ha exercitat com a tal des del 2010, especialment centrat en patologia toràcica, osteomuscular i abdominal. La meva principal motivació és ajudar als pacients, als companys de l'hospital i al desenvolupament de la medicina.

Currículum

Em vaig incorporar a l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron el 2016, després de realitzar la residència a la Corporació Sanitària del Parc Taulí (2006-2010) i posteriorment exercir de radiòleg pediàtric a l'Hospital General de Catalunya (2011-2016).
En l'actualitat desenvolupo la meva activitat en patologia toràcica, osteomuscular i abdominal, amb especial col·laboració amb el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Pediàtrica i amb la Unitat de Pneumologia Pediàtrica i Fibrosi Quística.
He impartit docència anteriorment a alumnes del grau de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Internacional de Catalunya. Actualment realitzo activitat docent impartint classes a residents de radiologia en el Programa de Formació continuada en Radiodiagnòstic de la Societat Catalana de Radiologia i Diagnòstic per la Imatge.
He impartit ponències en múltiples congressos, sempre en l'àmbit de la Radiologia Pediàtrica en congressos i cursos nacionals i internacionals.
En el referent a la meva formació sempre s'ha enfocat cap a la Radiologia Pediàtrica, realitzant una estada formativa de 3 mesos a Graz, Austria (2010). Actualment estic acreditat com a Radiòleg pediàtric europeu per la ESPR.
Actualment exerceixo com a coordinador/responsable de la web oficial de la "Sociedad Española de Radiología Pediàtrica".
Luis Riera Soler

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Radiologia Pediàtrica

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Cirurgia reconstructiva de l'aparell locomotor

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.