Dra. Mar Ramos Gascon

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Experta en Psiquiatria Transcultural i en l'atenció en Salut Mental de grups d'alta vulnerabilitat en risc d'exclusió social amb una perspectiva transcultural i de gènere. Col•laboro de manera interdisciplinària amb les entitats i administracions que atenen als col•lectius de Refugiats, sol·licitants d'Asil Polític, Víctimes de Violència Masclista, víctimes de Tràfic de Persones amb Finalitat d'explotació Sexual i d'altres col·lectius d'origen migrant en situació de risc.

Currículum

Metgessa Psiquiatra del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Vall d'Hebron des de l'any 2005 , vinculada al Programa de Psiquiatria Transcultural on realitzo activitat clínica, docent i de recerca.

Les meves àrees d'interès i especialització són la Psiquiatria Transcultural, la Competència Cultural i l’ atenció a la salut mental de col•lectius d’alta vulnerabilitat psicosocial com refugiats, sol•licitants d’asil polític, víctimes de tràfic d’essers humans, víctimes de violència masclista i d’altres col•lectius en risc.

Desenvolupo la meva activitat professional amb perspectiva transcultural i de gènere.
Mar Ramos Gascon

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.