Dr. Raul Felipe Palma Alvarez

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Llicenciat en Medicina per la Universitat del Rosario (Bogotà-Colòmbia), especialitat de Psiquiatria via MIR a l'Hospital Vall d'Hebron. Des de l'any 2016 exerceixo com a psiquiatre adjunt al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. L'any 2022 vaig rebre el títol de Doctor en Psiquiatria (PhD).

Currículum

Sóc investigador del Grup de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions del Vall d'Hebron Institut de Recerca. Desenvolupo i participo en projectes d'investigació propis i multicèntrics, nacionals i internacionals. Els resultats dels estudis han estat publicats a diverses revistes especialitzades i indexades.
Raul Felipe Palma Alvarez

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.