Dr. Marc Miravitlles

Institucions

Hospital General

Pneumologia

Sóc especialista en Pneumologia, format a l'Hospital Vall d'Hebron. La meva tasca és la recerca clínica en malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) i dèficit d'alfa-1 antitripsina (DAAT) amb l'objectiu de trobar la cura i millorar la qualitat de vida dels pacients amb aquestes malalties respiratòries cròniques.

Currículum

Sóc pneumòleg investigador sènior en l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i l'Institut de Recerca Vall d'Hebron. Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona el 1986, i doctor en Medicina por la Universitat Autònoma de Barcelona el 1997. Especialista en Pneumologia via MIR en l'Hospital Vall d'Hebron. 

El meu interès principal és la malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC), el dèficit d'alfa-1 antitripsina (DAAT) i les infeccions respiratòries. Vaig ser secretari general de la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR) entre 1999 i 2003 i responsable de relacions internacionals de SEPAR entre 2006 i 2012. He estat director del Respiratory Infections Group de l'European Respiratory Society (ERS) des de 2008 a 2011 i director de normatives (Guidelines Director) de la ERS des de 2015 fins a 2018. 

He participat com a autor en diverses normatives nacional i internacionals sobre MPOC i DAAT, com les normatives ERS /American Thoracic Society (ATS) sobre prevenció i tractament de les aguditzacions de la MPOC i la normativa ERS sobre diagnòstic i tractament del DAAT. Des de 2012 soc el coordinador de la Guía Española de la EPOC (GesEPOC) i director del Centre d'Excel·lència pel diagnòstic i tractament del DAAT de l'Hospital Vall d'Hebron. Sóc autor de 498 publicacions llistades a PubMed amb un h-index de 73 (maig 2020).

Grups de recerca

Marc Miravitlles

Institucions

Hospital General

Pneumologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Pneumologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.