Sra. Marta Muste Diaz

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Infermer/a

Sóc infermera, amb experiència en l'àmbit assistencial de més de deu anys (he complert activitat assistencial en hospitalització i UCIAS, i també en CEX) sobretot em motiva i em fa créixer el vessant més "de proximitat" al pacient; l'educació sanitària i el maneig de l'entrevista són el meu punt fort. Col·laboració, equip multidisciplinari i suport. Els complements de maneig en l'àmbit ofimàtic i de gestió els he adquirit mitjançant formació continuada. Maneig d'anglès i francès amb nivell mitjà-alt.

Currículum

Des de desembre del 2018 sóc la Infermera i gestora de casos de la unitat d'Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central, del servei de Reumatologia. Des de llavors he estat donant educació de la malaltia i mesures d'autocura als pacients; que també inclou si cal ajuda per a realitzar els qüestionaris que periòdicament passem per avaluar-los. Aquesta tasca no deixa de ser feixuga, per les diferents i complexos necessitats que presenten. La gestió de derivacions o resolució de problemes també són una tasca; així com la correcció i el registre dels resultats dels tests als programes corresponents. Restar formant-se i informant-se cada dia i la delicadesa en el tracte, paciència i comprensió que necessiten aquest malalt, no són sempre fàcils.
Marta Muste Diaz

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Infermer/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Reumatologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.