Sra. Sheila Viso Rebollo

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria

Soc auxiliar d'infermeria des de l'any 2014 amb experiència en àmbits hospitalaris i sociosanitaris. M’agrada poder cobrir les necessitats bàsiques que necessita un pacient, donar-li suport vital i psicològic, ja que em fa créixer com a persona i com a professional. Soc especialista en la comprovació dels signes vitals i el control de símptomes. Tot i que sóc auxiliar d’infermeria, m'agradaria formar-me i poder fer la carrera d'infermeria.

Currículum

Des del 2014 soc auxiliar d'infermeria a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Vaig començar fent suplències d'estiu a l'Hospital de Traumatologia de Vall d’Hebron, al servei de sèptics i traumatologia i després vaig encadenar contractacions a diverses plantes de traumatologia (1, 2, 3, 4 i Servei de Rehabilitació).
El 2015 vaig treballar al Servei de Rehabilitació del Parc Sanitari Pere i Virgili, on vaig estar nou mesos com auxiliar d’infermeria en tractaments ambulatoris.
Actualment desenvolupo la meva activitat al Servei de Rehabilitació Cardiorespiratòria a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Estic especialitzada en els següents àmbits: tasques auxiliars d'infermeria en entorns clínics i hospitalaris, proves d’avaluació de signes vitals, i seguiment de normes i procediments. En paral·lel, tinc una sòlida base formativa i un interès vocacional per la cura de persones grans.
Pel que fa a la meva activitat docent, el 2015 vaig exercir de professora de pràctiques al Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cures auxiliars d'infermeria.
Per la meva banda, he realitzat cursos de formació continuada que facilita l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i amb LOGOSS. El 2016 vaig presentar un pòster a un congrés internacional d'Almeria en contexts clínics i de la salut.
Sheila Viso Rebollo

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.