Dr. Simo Schwartz Jr

Institucions

Serveis transversals

Bioquímica

Cap de Secció

Científic sènior i assessor amb interès específic en Nanomedicina i Teràpies Avançades aplicades a necessitats clíniques no cobertes. També faig de coordinadora d'estratègia per facilitar programes i iniciatives que fomenten la innovació en nous tractaments i eines de diagnòstic.

Currículum

Actualment actuo com a director d'Estratègia de biobanc i biorecursos al Campus Vall d'hebron. President de la Societat Europea de Nanomedicina i membre del Consell Executiu de la International Society of Nanomedicine. Exdirector general del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Exdirector del CIBBIM-Nanomedicine. Exdirector científic associat del CIBER-BBN i coordinador de transferència de tecnologia. Exdirector adjunt de recerca translacional del VHIR. Índex H de 40, amb més de 115 publicacions d'alt impacte i 17 patents transferides. Cofundador de 3 empreses biotecnològiques (recentment, Bsure Medical ltd). Assessor científic de l'European Nanomedicine Characterization Laboratory (EU-NCL). Membre del consell editorial de Precision Nanomedicine, J. Nanotechnology i J. of Nanotheranostics. Antic membre del Consell Editorial d'Eur. J. Nanomedicina i Nanomedicina-NBM.
Simo Schwartz Jr

Institucions

Serveis transversals

Bioquímica

Cap de Secció

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Bioquímica Clínica, Vehiculització de Fàrmacs i Teràpia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.