El Dr. Simo Schwartz Jr ha estat escollit membre del grup operatiu d’experts en Nanomedicina de l’Agencia Europea del Medicament

L’investigador i director estratègic del Biobanc i de Biomodels de l'hospital Vall d'Hebron Barcelona Campus ajudarà a crear guies per regular el desenvolupament de noves teràpies i tecnologies en aquesta àrea

05/04/2023

El Dr. Simo Schwartz Jr, investigador principal del grup de Direccionament i Alliberament Farmacològic del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) i i director estratègic del Biobanc i de Biomodels de l'hospital Vall d'Hebron Barcelona Campus, ha estat escollit membre d'un dels grups operatius d'experts de l'Agència Europea del Medicament (EMA). Concretament, el grup d'experts que assessora el Grup de Treball de Noves Teràpies i Tecnologies en Nanomedicines de l'EMA (NTWP Operational Expert Group on nanomedicines).

L'objectiu d'aquest comitè assessor és donar suport al desenvolupament de guies per regular tècnicament i legalment la creació de noves teràpies i tecnologies en l'àrea de la nanomedicina. En aquests moments, el grup està treballant en l'elaboració d'una guia sobre el tractament i el desenvolupament de nanomedicines amb parts no biodegradables. El Dr. Schwartz Jr és un científic de referència internacional en aquest camp i amb una gran experiència professional al sector. Actualment, exerceix com a president de l'Associació Europea de Nanomedicina.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.