Dr. Juan Lopez Hellin

Institucions

Serveis transversals

Bioquímica

Bioquímic/a Clínic/a

Soc facultatiu especialista del Servei de Bioquímica, on soc responsable de la plataforma de cromatografia i espectrometria de masses i de l'anàlisi d'elements traça. Soc membre del grup de recerca de Bioquímica Clínica del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Currículum

Em vaig llicenciar en Química per la Universitat de Barcelona (1982) i vaig fer la meva tesina al CSIC (1985). Vaig fer la residència de Bioquímica Clínica a l'Hospital Vall d'Hebron (1988), on treballo des de 1989. Em vaig doctorar en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2000. Des dels anys 90 em vaig especialitzar en anàlisis per espectrometria de masses, enfocant els meus interessos de recerca en la descoberta de nous biomarcadors per proteòmica dirigida en malalties renals. La meva activitat assistencial actual comprèn la mesura d'elements traça per espectrometria de masses amb plasma acoblat inductivament i la gestió de la plataforma d'espectrometria de masses, inclòs el desenvolupament de mètodes d'anàlisi basats en proteòmica quantitativa.
Juan Lopez Hellin

Institucions

Serveis transversals

Bioquímica

Bioquímic/a Clínic/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Bioquímica Clínica, Vehiculització de Fàrmacs i Teràpia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.