El Dr. Ramos-Quiroga dirigeix la secció “Trastorns del neurodesenvolupament” de la Societat Europea de Psiquiatria

El Dr. Josep Antoni Ramos-Quiroga, cap de Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i director de la secció “Trastorns del neurodesenvolupament al llarg de la vida” de la Societat Europea de Psiquiatria, participa en el 26è Congrés Europeu de Psiquiatria. El congrés porta com a lema: "Salut mental: integrar, innovar, individualitzar”.

06/03/2018

El Dr. Josep Antoni Ramos-Quiroga, cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, és l’encarregat de dirigir per segon any consecutiu la secció de “Trastorns del neurodesenvolupament al llarg de la vida” de la Societat Europea de Psiquiatria. Aquesta secció té com a missió promoure un fòrum de debat i coneixement europeu sobre els trastorns del neurodesenvolupament durant el llarg de la vida.

Precisament, entre els dies 3 i 6 de març s’ha celebrat el 26è Congrés Europeu de Psiquiatria a Niça (França), organitzat per la Societat Europea de Psiquiatria amb el lema "Salut mental: integrar, innovar, individualitzar”. El congrés pretén emfatitzar la necessitat d’incloure la salut mental en les polítiques socials i de salut; promoure la integració de diferents enfocaments per a l’atenció i la investigació en la salut mental i integrar serveis d’investigació i salut mental en diferents èpoques de la vida. La innovació ressalta la importància d’identificar prioritats per a l’atenció i la investigació en la salut mental. Per últim, amb la individualització es busca emfatitzar l’atenció de la salut mental i la investigació centrada a la persona fent coincidir les intervencions terapèutiques amb les característiques, els valors i les preferències de la persona.

El Dr. Ramos-Quiroga és membre del consell assessor del Congrés Europeu de Psiquiatria i desenvolupa la seva activitat assistencial, docent i investigadora a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron com a cap del Servei de Psiquiatria, coordinador del Programa de Trastorn per Dèficit d’Atenció amb Hiperactivitat (TDAH) i coordinador de les Urgències de Psiquiatria.

 

 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.