Honda porta regals als nens de Vall d'Hebron

 L'empresa Honda ha fet una donació de joguines a l'Hospital Infantil i de la Dona que serviran per contribuir al benestar emocional dels nens en el seu pas per l'Hospital.

28/12/2018

El passat 19 de desembre, grans paquets de regals van arribar a l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron de la mà d'Honda Motor Europe Espanya. El fabricant de cotxes ha volgut amb aquesta iniciativa portar la màgia del Nadal als nens que visiten l'Hospital. Aquestes joguines permetran que els petits puguin disfrutar d'una estada més agradable a l'Hospital.

El lliurament de les joguines, que va tenir lloc a l'entrada de l'Hospital Infantil i de la Dona, va comptar amb la presència de la vicepresidenta de la companyia Honda Motor Europe Espanya, Madoka Chujo, i altres empleats de l'empresa, a qui van rebre en representació de Vall d'Hebron, Eunice Blanco, Cap d'Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l'Hospital Infantil i de la Dona. La recepció de les joguines també va comptar amb la presència de la pallassa Dra. Somriure que sol amenitzar l'estada dels petits hospitalitzats i els seus familiars.

Sens dubte, les joguines i la Dra. Somriure ajudaran al fet que els nens tornin a connectar amb les ganes de jugar i riure, recuperant així la il·lusió per recuperar-se com més ràpidament possible.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.