Premi d’Investigació en Infermeria en malaltia inflamatòria intestinal per a Ester Navarro

La infermera Ester Navarro Correal, de la Unitat d’Atenció Crohn i Colitis Ulcerosa (UACC), del Servei d’Aparell Digestiu de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, ha guanyat el Primer Premi d’Investigació en Infermeria de la IX Reunió del Grup Infermer de Treball en Malaltia Infamatòria Intestinal (GETEII). 

08/11/2017

El treball d’investigació, un projecte de recerca titulat “La intervenció infermera motivacional per la deshabituació tabàquica via telefònica és eficaç en pacients amb Malaltia de Crohn”, neix de la necessitat d’ajudar als pacients a abandonar l’hàbit tabàquic. Se sap que el tabaquisme està definit com uns dels factors ambientals que impacta negativament en la malaltia de Crohn. D’aquesta manera, deixar de fumar contribueix a la millora de la qualitat de vida i el benestar dels pacients. 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.