Premi per a Gemma González Martín, tècnic de Diagnòstic per la Imatge de l'Hospital MaternoInfantil

Gemma González Martín, tècnic de Diagnòstic per la Imatge del Servei de Radiodiagnòstic de l'Hospital MaternoInfantil del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, ha guanyat el premi a la millor comunicació oral en el II Congrés Iberoamericà d'Intervencionisme i Imatge Diagnòstica. 

09/10/2017

Durant els passats dies 5-7 d’octubre es va celebrar a Barcelona el II Congrés Iberoamericà d'Intervencionisme i Imatge Diagnòstica, que va reunir els principals especialistes de l'Estat i Amèrica Llatina en aquesta matèria, sota el lema: "Compromís entre qualitat assistencial i avanços tècnics". En el marc d'aquest congrés, Gemma González Martín, tècnic de Diagnòstic per la Imatge del Servei de Radiodiagnòstic de l'Hospital MaternoInfantil del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, va aconseguir el premi a la millor comunicació oral. 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.