Vall d'Hebron s'incorpora a la Barcelona Respiratory Network

El Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari s’ha sumat al projecte Barcelona Respiratory Network(BRN), una iniciativa que impulsa la recerca i la innovació en salut respiratòria a la capital catalana, fomentant la cooperació entre el sector públic i el privat.

25/04/2017

El Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari s’ha sumat al projecte Barcelona Respiratory Network(BRN), una iniciativa que impulsa la recerca i la innovació en salut respiratòria a la capital catalana, fomentant la cooperació entre el sector públic i el privat. Amb la incorporació del Servei de Pneumologia Vall d’Hebron i del grup de recerca en Pneumologia del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), la BRN compta amb tots els hospitals terciaris de Barcelona i reforça el seu potencial per desenvolupar projectes de recerca.

El cap del Servei de Pneumologia i del grup de recerca del VHIR, el Dr. Jaume Joan Ferrer, ha apuntat que “ara la BRN té totes les forces de la recerca pneumològica catalana”. En aquest sentit, per Vall d’Hebron, incorporar-se a la xarxa permetrà “poder fer recerca de forma conjunta amb tots els altres actors”, públics i privats.

 

Recerca en xarxa 

La Barcelona Respiratory Network és una iniciativa engegada l’any 2012 per potenciar i agilitzar la recerca i la innovació en salut respiratòria. Es tracta d’una fundació privada sense ànim de lucre, creada com una aliança estratègica entre investigadors d’hospitals i centres de recerca, indústria farmacèutica i societat civil. El seu repte principal és promoure la salut respiratòria i lluitar contra les malalties pulmonars, impulsant Barcelona com un centre de referència internacional en aquest camp.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.