Dra. Gabriela Guillén Burrieza

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Oncològica Pediàtrica

Metge/ssa

Cirurgiana pediàtrica especialitzada en cirurgia oncològica. Participa a més en la cirurgia neonatal i cirurgia hepàtica pediàtrica. Coordinadora del Comitè d'Anomalies Vasculars Pediàtriques. Membre, entre altres societats, del Grup Espanyol de Cirurgia Oncològica Pediàtrica, l'European Paediatric Soft Tissue Sarcoma Study Group i l'European Paediatric Surgeons' Association. En el camp de la investigació, destaca la seva participació en projectes d'investigació clínica oncològica i de medicina personalitzada. En l'àmbit de la docència, és professora associada clínica de la UAB i tutora de Metges Interns Residents.

Currículum

Formació com a MIR de Cirurgia Pediàtrica a l'Hospital Vall d'Hebron (2003-2008), passant posteriorment a incorporar-se com a facultatiu especialista. Fins a l'any 2016, desenvolupa la seva activitat en el camp de la cirurgia oncològica i de la cirurgia toràcica. A partir de llavors, passa a compatibilitzar la seva activitat com a cirurgiana oncològica amb la cirurgia neonatal i cirurgia hepàtica pediàtrica.

Entre altres premis ha rebut el premi a la millor comunicació oral d'un resident al XLV Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Pediàtrica (2006), el 1r premi al millor poster al 8th European Congress of Paediatric Surgery (2007), el premi a la millor comunicació oral en Urologia al XLVI Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Pediàtrica (2007), el premi a la millor comunicació oral del congrés al
XLVI Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Pediàtrica (2007) i el premi al millor pòster al 53º Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Pediàtrica (2014).
Gabriela Guillén Burrieza

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Oncològica Pediàtrica

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Càncer i malalties hematològiques infantils

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.