Dr. José Andrés Molino Gahete

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Oncològica Pediàtrica

Metge/ssa

Cirurgià pediàtric especialitzat en cirurgia neonatal i trasplantament hepàtic pediàtric. Metge adjunt de la Unitat de Cirurgia Oncològica i Neonatal, així com de la Unitat Trasplantament Hepàtic Pediàtric i Unitat de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica Pediàtrica. Participo en els programes de trasplantaments renals pediàtrics i de Cirurgia Fetal. També sóc professor associat clínic de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Currículum

Vaig completar la meva formació com a especialista en Cirurgia Pediàtrica a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Posteriorment, em vaig subespecialitzar en cirurgia neonatal (amb particular interès en el tractament integral de malformacions congènites i la patologia quirúrgica dels grans prematurs) i en trasplantament hepàtic pediàtric.

Actualment, sóc el referent en Cirurgia Neonatal dins el servei de Cirurgia Pediàtrica, havent desenvolupat en coordinació amb el Dr. Manuel López el programa de Cirurgia Mínimament Invasiva Neonatal. En aquest aspecte, sóc col·laborador científic del Centre de Cirurgia Mínimament Invasiva Jesús Usón (Càceres), a l'àrea de Cirurgia Pediàtrica i Fetoscópica, participant com a formador en els cursos de fetoscòpia i Actualitzacions en Cirurgia Fetal.

Des de 2010 sóc part del Servei de Trasplantament Hepàtic Adult i Pediàtric, desenvolupant la meva activitat principalment en el trasplantament hepàtic pediàtric però també en la procuració d'òrgans.

Des de 2017, formo també part de la Unitat de Cirurgia Oncològica, tant en la faceta assistencial com a investigadora.
José Andrés Molino Gahete

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Oncològica Pediàtrica

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Bioenginyeria, teràpia cel·lular i cirurgia en malformacions congènites

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.