Sra. Laia Vilalta Amblàs

Institucions

Hospital General

Pneumologia

Sóc una infermera amb poca experiència professional, ja que fa relativament poc temps que he entrat dins d'aquest col·lectiu, i amb moltes inquietuds i ganes de progressar per brindar el millor servei sanitari a la població catalana. Actualment, treballo en el torn nocturn al Servei de Pneumologia.

Currículum

Sóc infermera des del 2015 i fins avui he estat treballant a l'Hospital General passant per tots els serveis d'hospitalització i urgències. M'agrada la meva feina i espero seguir avançant personal i professionalment.
Laia Vilalta Amblàs

Institucions

Hospital General

Pneumologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.