Sra. Maria Barba

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Administració

Sóc administrativa a la Secretaria del Cap de Servei del Servei d’Anatomia Patològica, amb especial dedicació a l’assistència a direcció. Sóc referent administrativa del Servei per a la gestió d’incidències i atenció al client, i també realitzo el suport administratiu a la gestió acadèmica del Departament d’Anatomia Patològica de la Unitat Docent Vall d’Hebron.

Currículum

Dins de l'especialitat administrativa, vaig cursar estudis de tècnic superior administratiu. Professionalment, a diferents empreses, el meu treball ha tingut especial dedicació a l'àmbit que més m'agrada, la comunicació i l'atenció al client.
A l'Hospital sóc administrativa des de l'any 1996. Durant la meva trajectòria he tingut experiències professionals molt enriquidores a diferents serveis o departaments molt diferents entre si, com Recursos Humans, Unitat Coronària i altres plantes hospitalàries, Unitat d'Hemofília, Consultes Externes i Atenció a l'Usuari. En moltes ocasions he tingut el plaer i la satisfacció de desenvolupar tasques relacionades amb la gestió i comunicació amb pacients i familiars.
Des de l'any 2005 formo part de l'equip d'Anatomia Patològica.
Maria Barba

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Administració

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.