El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona porta el Projecte RESET a Vall d'Hebron

El centre va acollir el passat 16 de març un dels diàlegs d’aquest projecte participatiu, que busca dissenyar el nou COIB.

29/03/2017

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron va ser la seu d’una de les sessions participatives del Projecte RESET, el procés participatiu obert als professionals col·legiats per dissenyar el futur del Col·legi Oficial d’Infermeres  i Infermers de Barcelona (COIB). La iniciativa ha comptat amb el suport de la direcció d’infermeria del centre, des de la Unitat de Gestió del Coneixement i Avaluació, i hi han participat infermeres i infermers de l’Hospital i de l’àmbit de primària del territori.

 

Les sessions realitzades a Vall d’Hebron van permetre els professionals tractar aspectes del seu treball i del futur del COIB com la visibilitat de la seva tasca a la ciutadania, la importància del professionalisme i la prescripció infermera. La jornada es va caracteritzar per l’intercanvi positiu d’idees i la participació dels inscrits.

 

El Projecte RESET

 

Es tracta d’una iniciativa posada en marxa pel COIB amb l’objectiu de dissenyar de forma participativa un nou model de relació i donar sentit a la institució. Per fer-ho, s’ha donat als professionals la possibilitat de participar en el procés a través d’una sèrie de diàlegs per crear acords conjunts i consensuats de les línies a iniciar i desenvolupar.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.