Vall d’Hebron inicia la reforma de la zona d’aguts del Servei d’Urgències de l’Hospital General

La reforma permetrà millorar l'assistència dels pacients urgents i amb patologies que comporten un risc vital.

24/09/2020

Vall d’Hebron inicia dilluns vinent, 28 de setembre, les obres de remodelació de la zona d’aguts del Servei d’Urgències de l’Hospital General, que es duran a terme en els mesos vinents. Aquesta remodelació tindrà com a objectiu millorar l’assistència dels malalts amb patologies urgents i emergents (les patologies que comporten un risc vital, com l’aturada cardíaca). Aquest model contempla, entre d’altres, la renovació completa dels boxs de crítics, on es realitzen l’assistència en l’aturada cardiorespiratòria i els Codis d’Emergència establerts al nostre territori (Codi Infart Agut de Miocardi, Ictus, Agitació, Intoxicació i Sèpsia).

L’adequació d’aquests boxs es durà a terme seguint els estàndards de qualitat de les darreres guies europees i americanes. L’equipament d’aquests boxs emprarà la tecnologia de més avantguarda i els recursos adients per poder donar continuïtat a l’assistència professional pròpia d’un Servei d’Urgències d’un hospital d’alta complexitat, com és Vall d’Hebron.

A més, en l’actual zona d’atenció dels pacients amb patologia menys urgent i no urgent es crearà una nova sala d’observació que comptarà amb un equipament que  garantirà l’atenció del pacient agut pendent d’evolució i en millorarà l’adequació del seu ingrés.

Per dur a terme aquestes obres ha estat necessari adaptar l’espai de la zona de baixa complexitat, que s’ha reformat per donar una atenció més bona i que ha guanyat nous espais com ara dos despatxos per fer visites.

Des de la direcció d’Urgències, i davant les limitacions d’espai que puguin sorgir durant el temps que durin les obres, s’ha optat per assegurar la qualitat assistencial a les patologies que comporten una gravetat elevada mitjançant una coordinació més òptima dels fluxos dels pacients amb el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). I, a més a més, ens hem coordinat amb el territori perquè els pacients menys greus i no urgents puguin ser atesos als Centres d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) i a les Àrees Bàsiques de Salut (ABS).

Preguem que disculpeu les molèsties que puguin causar aquestes obres.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.